loading...

Jag erbjuder ett holistisk hälsomedveten friskvård som går ut på att individen medverkar aktivt själv och tar ansvar för att främja en livsstilsförändring och därmed blir medveten att hon/han kan påverka sin hälsa i positiv riktning och bibehålla en balanserad sinnesstämning och därmed välbefinnande.

     Mindful Yinyoga 2022

Kurs i mindfulspirit och yinyoga ONLINE
Kursstart: 21 april-2022 
När: torsdagar med uppehåll 26/5
Tid: 19:00-20:15
Totalt 7 tillfällen


Mindful Yinyoga kursen kommer att hållas online.
Mindful yinyoga är en mycket lugn yogaform med inslag av mindfulness och är idealisk för återhämtning.

Anmälan till kursen: juan@halsokonsult.nu 

Se mer info i kurser

Workshop 
Lördag 9/4-22 9:30-16:30
INRE STYRKA
Yinyoga - Mindfulness - Meditation - Core - Pilates
Investera i dig själv och din hälsa genom att delta i en hel dag bestående av yinyoga, skonsam träning för mage/rygg och verktyg för mindfulness och meditation.
Anmälan krävs till juan@halsokonsult.nu 
Plats: Hälsostudion i GröndalKostnad: 650k

* Stresshantering genom mindfulness och meditation
* Shiatsu-Yinyoga behandling
* Individ anpassad livsstilsförändring genom 
mindfulness och meditation

Vid frågor var vänlig ring: 0733-608 808
           
Välkommen!

En klient berättar:
Jag vaknade upp en dag mitt i livet och kände att min energi var helt borta. Jag kom inte upp ur sängen, visste inte vad jag skulle göra...
Efter flera år av ett ständigt rusande, alltid på väg någonstans, kunde jag helt plötsligt inte ens ta mitt barn till skolan utan att jag fick gå hem och vila ett par timmar. Datorn som jag hängt över både natt och dag fick mig att känna panikångest. Jag kunde inte ens öppna den förrän jag kände att jag inte fick luft. 
Jag var utmattad och vilsen i livet. Jag blev sjukskriven och läkaren sa att jag skulle ta det lugnt.
Jag visste inte hur man tog det lugnt, min puls var alltid hög och jag hade alltid en plan vad jag skulle göra sen.
Men då fick jag kontakt med Juan. Efter ett möte med Juan kände jag att Mindfullness var den rätta vägen för mig. Jag ville hitta orsaken till varför jag hamnat där jag var.
För mig är mindfullness en vägledning och en fantastisk hjälp som fick mig att komma upp på en väg igen efter att hamnat nere i diket.
Juan har hjälpt mig hitta denna nya vägen i livet som jag känner jag vill vara på och där jag fått verktyg genom mindfullness som lär mig att komma tillbaka till mig själv och vara i nuet.
Han har varit där vid min sida under denna resan och fått mig känna och vara medveten igen, inte bara göra allt på löpande band som man lätt gör.
Nu är jag tacksam för att hela min kropp la av en dag i februari för att jag skulle få mitt uppvaknande, och med hjälp av Juan och mindfulness hitta tillbaka till mig själv och vara medveten i livet och inte bara springa bredvid.
Anna Malmberg