Yinyoga kurs i Thailand Kohpangan  
En resa i varandets sinnestillstånd för vila och återhämtning

Följ med till Italien och Landa Mjukt för total återhämtning, närmare bestämt till Rocchetta Nervina, en liten pittoresk bergsby som ligger i norra Italien.
Vi organiserar kurser med små grupper för en mer personlig vägledning och individuell utveckling. Yoga och Mindfulness är både ett förhållningssätt till livet och en övning i att leva här och nu fullt ut.

YOGA - hjälper dig att landa och vara närvarande i nuet. Med hjälp av de olika positionerna (asanas) övar vi i kroppsmedvetenhet och närvaro i känslor och tankar som kan dyka upp.
MINDFULNESS - Du kommer att få lära dig kraftfulla verktyg som stärker din förmåga att skapa medveten närvaro. Dessa redskap kan integreras i din vardag och ge dig fortsatt stöd när du kommer hem.

Vi skräddarsyr kurser som passar Er. Lämpligaste tider att åka till Rocchetta Nervina är på våren i maj eller hösten i september. - Var vänlig kontakta oss för mer information

Kursen sker i den charmerande medeltidsbyn Rocchetta Nervina, cirka 30 minuters bilfärd upp i bergen ovanför Ventimiglia. Vi befinner oss knappt en timme från Franska gränsen. 
Två minuters promenad från byns centrum finns underbara swimmingpools naturligt skapta av floden Barbaira. Vattnet är kristallklart, rent källvatten från berget Terca och utmärkt att uppfriska sig i när helst man vill.